Tuoreita U14 AA-sarjan Kymin-Saimaa alueen mestareita Kaakonkulmalle
Julkaistu: 02.04.2022 18.42

Tuoreita U14 AA-sarjan Kymin-Saimaa alueen mestareita Kaakonkulmalle

Tänään kamppailtiin U14 ikäluokan AA-sarjan Final Four. Joukkueemme voitti finaalitrillerin kokolailla selkein 5-1 lukemin Jukureita vastaan.

Äärimmäisen kovatasoinen finaali oli pienoisessa hallinnassa koko ajan. Huomionarvoista asiassa oli myös se, että vastustaja marssitti finaalipeliin vastaamme 17 kenttäpelaajaa ja meillä puolestaan oli vain 10 pelikelpoista. Ja voitto tuli puhtaasti joukkueen omilla pelaajilla. Taas jälleen kerran osoitus siitä, että seurojemme tekemässä yhteistyössä on todellakin voimaa.

Palkintojenjaossa olin huomaavinani, että useammalla taisi olla pieni kyyneleentapainen hetkelliseesti silmäkulmassa, mutta voi se olla juuri loppuneen pelin aiheuttamana hikeäkin...

Tästä hyvillä mielin kohti tulevaa kautta.

Isot kiitokset vastuuvalmentaja "Jarskille" sekä kaikille valmennukseen osallistuneille. Samoin huoltohenkilöille terävistä luistimista ja kaikesta muusta. Kotijoukotkin ovat tehneet taustalla ison työn kannustamalla, kuljettamalla ja kustantamalla sekä osallistumalla pyyteettömästi mm. toimihenkilötehtäviin.

T:JoJot

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry