KAHVILA

Hamina-Kotka Kiekkojunioreiden ylläpitämä kahvila toimii Vaasan Koulunäkki Areenan (Kotkan kilpajäähallin) ensimmäisen kerroksen aulassa.

Kahvilasta löydät aina pientä suolasta ja makeaa.

Kahvilasta on myös mahdollista tilata joukkueelle ja joukkueen henkilökunnalle ruokailu, johon kuuluu lämmin ruoka kahvilan omasta menusta, salaatti, salaatinkastike, leipä, levite sekä ruokajuomaksi vesi tai mehu ja kahvi.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Vaasan Koulunäkki Areenan kahvion aukioloajat:
Ma – Ti suljettu
Ke – Pe klo 16:00 – 20:00
La – Su 10:00 – 18:00

Ottelutapahtumien aikana aukiolot saattavat poiketa yllä mainituista.


RUOKAILU

Hamina-Kotka Kiekkojuniorien kahvilassa voivat ruokailla tilauksesta seuran omat joukkueet, joille ruoka-annoksen hinta on 8,50 € / hlö sekä vierasjoukkueet ja heidän kannustusjoukkonsa, joille ruoka-annoksen hinta puolestaan on 10,50 € / hlö.

Tilaukset sähköpostilla: kahvila@titaanit.fi
Tilaus on tehtävä viimeistään edeltävän viikon sunnuntaihin klo 18.00 mennessä, ruokailut vahvistetaan tilaajalle saman päivän aikana.

Ilmoittakaa tilauksen yhteydessä myös ryhmänne mahdolliset erityisruokavaliot, jotta osaamme varautua niihin ruokaa tehdessämme.

Jos ruokatilaus perutaan alle kolme (3) päivää sovitusta ruokailuajasta, veloitamme ruokatilauksesta koituneet raaka-ainekustannukset.

Jos seuraavan viikonlopun ruoka tilataan edeltävän viikon sunnuntaina klo 18.00 jälkeen, ruoka-annoksen hinta on 11,50 € / hlö.

Ruokailu maksetaan jäähallin kahvioon ruokailun yhteydessä joko käteisellä tai pankkikortilla. Myös laskulla maksaminen on mahdollista – ilmoitathan tilauksen yhteydessä laskutustiedot.


Hamina-Kotka Kiekkojuniorien kahvilan menu:

Makaronilaatikko (L)
Kinkkukiusaus (L, G)
Jauhelihakastike (L)
Jauhelihaperunasoselaatikko (L, G)
Broilerikastike (L)
Broileripasta (L)
Lihapullakastike (L)
Broilerikiusaus (L, G)
Kasviskiusaus (L, G)

L = Laktoositon, G = Gluteeniton
Energialisäkkeenä: peruna, perunasose, riisi tai pasta

Ruoka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, salaatinkastikkeen, leivän, levitteen sekä ruokajuomana mehun ja veden sekä kahvin.

Aamupala 7,50 € / hlö
Aamupala sisältää: puuro, leipä/sämpylä, leikkele, juusto, tuoreet (kurkku, tomaatti, salaatinlehti), kananmuna, tuoremehu, maito, vesi, kahvi / tee.


Lisätietoja ja tilaukset: kahvila@titaanit.fi – saat vahvistuksen ruokailusta sähköpostiisi.

Tervetuloa ruokailemaan!

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry