HAMINA-KOTKA KIEKKOJUNIORIEN KIEKKOKOULUT 2024–2025

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit järjestää jälleen tulevana kautena 2024–2025 kiekkokoulut, joihin ovat tervetulleita kaikki 6-vuotiaat ja sitä nuoremmat tytöt sekä pojat. Jos olet vanhempi kuin 6-vuotias tyttö tai poika, olet niin ikään erittäin tervetullut uuden lajin pariin.

Kiekkokoulut muodostuvat seuraavista ryhmistä:

  • Leijonapennut (2019-syntyneet ja sitä nuoremmat)
  • Leijonakiekkokoulu (2017–2018-syntyneet ja sitä nuoremmat harrastusta aloittavat)


Leijonapennut-ryhmä
on suunnattu perheen pienimmille, jotka vasta ottavat ensituntumaa luistimiin ja jäähän turvallisesti. Vanhemmat ovat tervetulleita lapsen kanssa jäälle.

Leijonakiekkokoulu-ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat aikaisemmin luistelleet. Ryhmässä otetaan seuraava askel lajin saloihin.

Leijonapennut-ryhmän jälkeen jääharrastusta on mahdollisuus jatkaa Leijonakiekkokoulussa.


Harjoitteet on tehty niin, että kaikki lapset otetaan huomioon ja ne sisältävät luistelun tekniikkaa sekä pientä kilpailua, leikkimieltä kuitenkaan unohtamatta. Harjoitteiden tavoitteena on luoda yhteisöllisyyttä ja saada lapselle aikaan onnistumisia ja kehittymistä jääkiekon parissa.

Luistimet ja kypärä ovat lapselle pakolliset varusteet. Jos sinulla ei ole lapselle varusteita, niin Hamina-Kotka Kiekkojuniorit lainaa pakolliset varusteet.


Jokaisella Hamina-Kotka Kiekkojunioreiden toimintaan osallistuvalla täytyy olla hankittuna lisenssi/harrasterekisteröinti sekä vakuutus. Tutustu omaan vakuutusturvaasi ja varmista, että se on jääurheilun kattava. Vakuutuksen voit ostaa myös samalla, kun ostat lisenssiä SUOMISPORTIN kautta.

HKKJ:n kiekkokouluihin pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ linkistä.


Yhteyshenkilö:

Kristian Koskinen,
Junioripäällikkö

Sähköposti: kristian.koskinen@hkkj.fi
Puhelin: 050 361 3829

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry