Mika Iltolalle Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitali!
Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ryJulkaistu: 11.05.2023 18.09

Mika Iltolalle Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitali!

Hamina-Kotka Kiekkojuniorien valmennuspäällikkönä ja Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian valmentajana pitkään toimineelle Mika Iltolalle on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitali.

Ansiomitalia Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry:n valmennuspäällikkönä päätoimenaan hoitavalle Mika Iltolalle olivat Opetus- ja kulttuuriministeriöltä hakeneet Suomen Valmentaja ry sekä Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia.

Ansiomitalin Iltolalle, 60, myöntämisen perusteena oli Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tehty työ, josta ovat vuosien saatossa päässeet nauttimaan muun muassa monet varsinkin jääurheilua Etelä-Kymenlaakson alueella harjoittaneet urheilijat.

Kymen Sanomien keskiviikkoisesta (10.5.) paperi- ja digilehdestä löytyy aiheesta iso haastattelu, jossa kerrotaan myös muut Etelä-Kymenlaakson alueella vuoden 2023 ansioituneet sekä palkitut valmentajat.

HKKJ ry haluaa onnitella ”Illiä” arvokkaan tunnustuksen johdosta ja kiittää samalla siitä työstä, jota hän on vuosien saatossa eteläkymenlaaksolaisen urheilun eteen tehnyt!