Mika Iltolalle Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitali!
Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ryJulkaistu: 11.05.2023 18.09

Mika Iltolalle Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitali!

Hamina-Kotka Kiekkojuniorien valmennuspäällikkönä ja Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian valmentajana pitkään toimineelle Mika Iltolalle on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitali.

Ansiomitalia Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry:n valmennuspäällikkönä päätoimenaan hoitavalle Mika Iltolalle olivat Opetus- ja kulttuuriministeriöltä hakeneet Suomen Valmentaja ry sekä Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia.

Ansiomitalin Iltolalle, 60, myöntämisen perusteena oli Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tehty työ, josta ovat vuosien saatossa päässeet nauttimaan muun muassa monet varsinkin jääurheilua Etelä-Kymenlaakson alueella harjoittaneet urheilijat.

Kymen Sanomien keskiviikkoisesta (10.5.) paperi- ja digilehdestä löytyy aiheesta iso haastattelu, jossa kerrotaan myös muut Etelä-Kymenlaakson alueella vuoden 2023 ansioituneet sekä palkitut valmentajat.

HKKJ ry haluaa onnitella ”Illiä” arvokkaan tunnustuksen johdosta ja kiittää samalla siitä työstä, jota hän on vuosien saatossa eteläkymenlaaksolaisen urheilun eteen tehnyt!

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry