Harrastusten tori-tapahtuma Kotkan kauppatorilla 15.6.2024!
Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ryJulkaistu: 14.06.2024 03.00

Harrastusten tori-tapahtuma Kotkan kauppatorilla 15.6.2024!

Kotkan Kauppatie ry järjestää lauantaina (15.6.) Harrastusten tori-tapahtuman kello 10:00–16:00 välisenä aikana Kotkan kauppatorilla.

Harrastusten tori-tapahtumaan on ilmoittautunut hyvin monenlaisia harrastusmahdollisuuksia tarjoavia seuroja ja yhdistyksiä yhteensä 24 kappaletta.

Yksi toimintaansa lauantaina demonstroivista seuroista on luonnollisesti Hamina-Kotka Kiekkojuniorit, joka kauppatorilla sijaitsevan oman esittelypisteensä ohella nousee delegaationsa kanssa kello 12:00 torilavalle kertomaan kaikille tapahtumaan osallistujille muun muassa sen, miksi jääkiekko on lajina erittäin harrastamisen arvoinen asia!

Paikalle saapuville tarjoutuukin tapahtumapäivän aikana sekä seurojen että yhdistysten puheenvuorojen ja esittelypisteiden myötä todella oiva mahdollisuus päästä tutustumaan eri harrastusmahdollisuuksiin niin maalla, merellä kuin ilmassa.

Kotkan Kauppatie ry:n järjestämän tapahtuman tavoitteena on ennen kaikkea jakaa harrastamisen ilosanomaa ja kertoa, että harrastaminen kuuluu kaikille sekä kaikenikäisille, eikä aina vaadi suurta rahallista panostusta.

TULE SIIS IHMEESSÄ LAUANTAINA VIIHTYMÄÄN JA TUTUSTUMAAN ERI SEUROJEN SEKÄ YHDISTYSTEN TOIMINTAAN KOTKAN KAUPPATORILLE, SILLÄ HARRASTUSTEN TORI-TAPAHTUMASTA VOI LÖYTYÄ UUSI HARRASTUS JUURIKIN SINULLE!

HKKJ Hockey together since 2023

Hamina-Kotka Kiekkojuniorit ry